Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bella Bronkhorst 2018

Na het succes van vorig jaar, kon het niet anders dan ook dit jaar een Bella Bronkhorst te organiseren en wel op 30 juni.

Het was prachtig weer, toen de meer dan 60 stadsgenoten aanschoven aan de lange tafels, gedekt met witte kleden en met bloemen opgesierd. Het was fantastisch dat we weer gebruik mochten maken van de prachtige boomgaard van Frans. Eten en drinken was er in overvloed: iedereen had zijn best gedaan om heerlijke gerechten te bereiden. Er heerste een prettige, ongedwongen stemming op deze midzomeravond. Dat er volgend jaar weer een Bella Bronkhorst komt, staat wel vast: de deelnemers gaven aan dat ze enorm genoten hadden.

Na afloop van de avond is er nog wat serviesgoed blijven liggen: borden en glazen en een theedoek. Deze zijn af te halen bij Rob en Dorien.

Bella Bronkhorst 2017

"Bella Bronkhorst" groot succes"


Meer dan 50 stadsgenoten zijn op zaterdag 17 juni naar de prachtige boomgaard van Frans gekomen, die hem voor deze gelegenheid beschikbaar stelde. Mede hierdoor werd 'Bella Bronkhorst' een gezellig samenzijn van oude en nieuwe stadsgenoten. Iedereen had heerlijk eten meegebracht: schalen met salades, koude pasta's en hartige taarten, en een slotakkoord van Peter met zijn dessert: 'Alaska Bomb'. Aan lange tafels, gedekt met witte kleden, werd gegeten, gepraat en gelachen. De avond werd opgeluisterd met pianospel van Paulien en er werd gezongen en zelfs gedanst.

In de schemering van de midzomeravond vonden we met elkaar dat dit initiatief voor herhaling vatbaar is. Een aantal bezoekers mailden na afloop een reactie:


"Het was een gezellig samenzijn en fantastisch georganiseerd. Bedankt Voor herhaling vatbaar!"

"Het was super leuk! Wij hebben genoten! Bedankt voor deze leuke avond!"

"Het was reuze gezellig en tegelijkertijd ook zinvol voor ons. Wij voelden ons al behoorlijk thuis in Bronkhorst, maar het ontmoeten van andere inwoners op deze feestelijke en ontspannen manier maakt het stadje nog meer een thuis voor ons!"

Gezien het grote succes hebben we besloten om dit evenement elk jaar terug te laten komen en wel op de laatste zaterdag van de maand juni.

Tot slot enkele woorden uit de opening van de avond door Dorien:

Denkend aan Bronkhorst,

Zagen we tafels met witte kleden in lange rijen in de boomgaard staan,

En schalen met heerlijk eten aan de zijkant staan,

In deze prachtige boomgaard,

De mensen, samen gekomen uit stad en land.

0